Min jul, min familj

IMG_0681

För mig är julen en helig tid. En tid som jag ser mycket fram emot och som jag alltid kommer prioritera. För mig handlar julen om familj, kärlek och lycka.

Vi har länge firat julafton och juldagen på samma sätt, på julafton firar jag och min familj med min pappas brors familj, Fammo och så mina kusiners morfar Börje. På juldagen firar min familj med Fammo och min Mormor och Morfar.

Jag vet att alla här i världen inte upplever julen så som jag gör och det tynger mig i hjärtat att veta vilken orättvis värld vi lever i. Därför tycker jag det är viktigt att inte ta något förgivet utan istället vara tacksam över att jag får uppleva julen på det vis som jag gör.

Jag har lyckan att ha en familj och släkt som tycker om mig precis som jag är. Jag vet att varenda person i rummet bara vill mig och alla andra väl. Jag behöver inte anstränga mig för att bete mig på ett visst sätt, för jag vet att de accepterar och tycker om mig för att jag är just jag. Att få möjligheten att ha en sådan familj/ släkt, anser jag är den största av rikedomar här i världen. Med dessa personer bli julen aldrig fel, och i år var inget undantag.

IMG_0684

Vi firar alltid varannat år hemma hos mina föräldrar, och varannat hos mina kusiner, och i år var det vår tur. Min mamma hade lagat gudomlig mat ( som vanligt), och vi satt och åt och umgick i flera flera timmar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_0668

IMG_0669

IMG_0671

IMG_0675

IMG_0693

IMG_0696
Till sist blev det dags för julklappar. Jag måste erkänna att barnkänslorna fortfarande sitter i, för det är fortfarande precis lika spännande att få öppna sina presenter, fastän jag ju redan borde vara vuxen. I år fick jag väldigt fina presenter som gjorde mig mer än glad. Som ni ser på bilden granskades varje paket noga av vår pojke, i hopp om att något skulle råka vara hans.

IMG_0697

IMG_0699

IMG_0701

OLYMPUS DIGITAL CAMERA