Det börjar närma sig jul..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Julen närmar sig, och det doftar underbart här hemma. Hoppas ni alla har en fin dag och att ni inte stressar i onödan inför ledigheten. Här hemma har vi förberett inför julen, så som ni kan se på bilderna. Börjar komma in i en riktigt fin julstämning nu och kan inte annat än konstatera att: åh vad jag gillar julen!

Christmas is coming and it smells delicious at our home. I hope you are having a nice day and that you don't hurry too much before the holidays. Today we have been preparing for Christmas, as you can see in the pictures. I can't help but say: I really love Christmas and everything about it! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA