Snaps från veckan

DSC_2177

Hej och hälsningar från Åre! Här är allting bra och resan hit gick väldigt smidigt. I brist på bilder att visa er tänkte jag att vi kunde göra en liten tillbaka blick på olika bilder jag tagit under veckan, allt från fina bilder i backen till mysiga luciabilder.
Idag kl. 14 ska jag träna ett pass i tävlingsbacken med finska juniorlaget. Känns skönt att få träna ett pass i tävlingsbacken och känna på underlaget. Hörs ikväll, kram på er :)

Hi and greetings from Åre!
Everything is fine here and the trip down went good. Since I don't have any pictures yet to show you, I thought we could do a little throwback with pictures I have taken from different moments during the week, everything from trainingpics to cozy Luciapics.
Today I'm going to train at 14 pm, with the Finnish juniorteam. Feels good to be able to train at the race slope since the rumors says that the surface is a little bit difficult. Talk to you tonight, hugs :) 

DSC_2178DSC_2179DSC_2180DSC_2181DSC_2184DSC_2191DSC_2192