Korta dagar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En summering från helgens tävlingar kommer i ett skilt inlägg, men tänkte att jag skulle börja med att önska alla en trevlig start på denna vecka!
Idag har jag mest suttit och pluggat och fixat på grejer som ska fixas. Som ni kan se på bilderna så har det varit rätt fint väder ute, dock är de inte ljust många timmar längre, så det blir rätt korta dagar.
Ikväll ska vi ha julklappsrunda med hela skolan, vilket innebär att alla får en utlottad julklapp och så bjuder skolan på fika, det ska bli riktigt mysigt.

A summery from this weekends competitions is coming in a separate post, but I thought I would start with wishing you all a nice start of this new week!
Today I have mostly been studying. As you can see on the pictures, the weather has been pretty good today, all though the sun isn't up for many hours anymore.
Today we are going to have a little Christmascelebration at our school, it's going to be cozy for sure. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imorgon åker jag iväg till Åre, för två riktigt tuffa slalom tävlingar. Just nu är jag rankad 20, så ni kanske förstår skillnaden mellan t.ex. helgens tävlingar och de kommande tävlingarna redan där. Just nu är det två världscupåkare på anmälningslistan vilket jag tycker är så roligt. Väldigt bra stil av de åkarna att ställa upp på tävlingen!
Fram tills imorgon är det alltså en hel del att fixa och packa. Från Åre kommer jag åka raka vägen hem till Finland. Jag har haft en rätt så stor hemlängtan de senaste veckorna så ska bli underbart att få komma hem och krama om familj och vänner.

Tomorrow I'm heading to Åre. I'm going to participate in two tough races there. At the moment I'm ranked 20, so you may see the difference between for instance last weekends competition and this in Åre. It's going to be really fun to race against a bunch of really good skiers.
Until tomorrow I have quite much to do, and bags to pack. Straight after Åre, I'm driving to Finland. I have been homesick for some time now and it's going to be so nice to hug my family and friends again. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA