Lugn morgon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Såhär lugnt och stillsamt började min morgon. Idag är första tävlingen här i Tärnaby, men tyvärr är jag för gammal för att delta i den. I år är mitt första år som jag inte är junior, vilket känns väldigt konstigt. I och med alla mina skadeår, så hann jag aldrig riktigt med att tävla som junior, så det känns konstigt att den tiden redan är över. Som tur får jag tävla imorgon då det är en vanlig FIS-tävling. Enligt den startlistan som jag senast sett, är jag rankad 5a, så det blir bra.
Idag ska jag plugga, ta tag i min milslånga To-Do lista och förbereda mig inför tävlingen. Hemma hos mig och Sandra bor just nu två av mina kompisar, vilket är väldigt kul, så tid med dem vill jag också hinna spendera.
Nä nu måste jag ta tag i plugget! Vi hörs! :)

My morning was calm and cozy, as you can see in the picture. Today is the first slalomrace here in Tärnaby, but unfortunately I'm too old to participate. This year is my first year that I'm not a junior anymore, and it feels kind of wierd. Because of all my injuries I didn't really get to race as a junior for many seasons so it feels wierd that the junior-times are already over. Anyways, tomorrow is a regular FIS, and I will of course participate in the competition. According to the latest entry-list I have seen, I'm ranked 5th, so that will be good.
Today I'm going to study, check off my long To-do list and prepare myself for tomorrows race. Two friends of mine are staying at my place this weekend, so I will also try to spend as much time as possible with them.
Time to study, see you ! :)