Dobsom Edsta Jacket

P1020125P1020128
DENNA skönhet kommer värma mig i vinter. En härlig jacka till ett riktigt bra pris. Denna jacka kommer bli min officiella jacka så nu ska den iväg på tryck så att jag får upp alla mina sponsorer på den, kommer bli riktigt bra det här. Längtar tills jag får till två riktigt bra åk och får ställa mig på prispallen igen!
När vi skulle fota dessa bilder på jackan, började det toksnöa, men några bilder fick vi till, och blev ju rätt mysigt med snöflingorna. Bilderna har min duktiga kille Linus tagit. Hoppas ni haft en fin dag :)

THIS beauty is going to keep me warm this winter. A cozy jacket with a really good pricetag. This jacket is going to be my official jacket, so I'm going to print all my sponsors on it. Can't wait until I complete two good runs and get to stand on the podium again!
When we just had began taking these picture it started snowing really heavy, but we still got a few nice ones. Pretty cozy actually with the snowflakes. My talented boyfriend took these pictures. I hope you have had a lovely day :) 


IMG_0590