Arvidsjaur Dag 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denna dag sammanfattar jag såhär: Ett första åk som hade en bra början, en stor miss, seg, dålig åkning och så bra åkning igen. Missen kostade dock mycket tid och jag låg 7a och 0,97 efter i första åket. Andra åket skulle jag satsa järnet, istället blev det kaotiskt dålig åkning, stelt fegt och dåligt. Till sist en svag 9onde plats och en väldigt missnöjd Corinne. Mer om tävlingen behövs inte nämnas. Som tur har säsongen precis börjat och det kommer nya tävlingar och fler chanser.
Imorgon har jag vilodag, var ett tag sedan sist. Nästa helg är det tävlingar här hemma i Tärnaby så det blir några dagar träning innan det är tävlingsdags igen! Nu lite bilder från idag:

My race today didn't turn out a I hoped. The first run started good, then I did a mistake, skied bad and slowly and in the end I had some good turns. The mistake costed a lot of time and I was 7th and 0,97 sek after the leader. In the second run my plan was to give it all, but instead I skied really bad and finished 9. I was very disappointed of course, and don't really have much to say about todays race. Luckily the season has just started and there will be many more races and chances to perform good skiing.
Tomorrow I will rest from training. Next weekend it's going to be races here in Tärnaby, so we get to train a few days before it's racetime again. Now some pictures from today:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA