Vad säger man?

DSC_2172IMG-20151204-WA0002

Ja.. Det blev inte någon succé idag. Mitt första åk började riktigt bra och fick med mig bra med fart och flyt på flacken. In i första delen av branten missade jag, och därefter följde en miss, på en miss, på en miss, tills jag repade upp mig och fick till någon bra sväng innan jag redan var i målet. Jag låg 7a efter första åket, med ca. 1 sek till ledande tjejen, vilket såklart är för mycket men ändå känns okej med så mycket missar. I andra åket hade jag verkligen slagläge men tyvärr körde jag ur. Väldigt besviken såklart men jag har laddat om och ställer in mig på morgondagen. Åkningen finns ju där, de visades ju i och med att jag var ändå med i matchen trots ett sådant åk.
Ovan ser ni anmälningslistan, åkarna enligt ranking. Som ni ser är det en rätt bra tävling, och jag är rankad 7a.
Dags att sova, håll tummarna för mig imorgon! :)

Quite disappointing day today. My first run started really good, and I got a nice speed and flow in the beginning. When  I came to the steep, I did a big mistake, and then a mistake, after mistake, after mistake, until I got some good turns and made it to the finish. I was at place 7 after the first run, ca. 1 second behind the leader, which is too much of course, but it felt okay since I knew I had some big mistakes. I really wanted to make a great second run, but instead I didn't make it to the finish. So disappointed ( of course), but I have put the race behind me and now I'm focusing on tomorrows race.
Above you can see the startlist for this race. As you can see it's a pretty good race and I'm ranked 7th. Time to sleep, keep you fingers crossed for me tomorrow! :)