Vända negativt till positivt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denhär veckan har verkligen varit riktigt jobbig för mig. Jag har mått fysiskt väldigt dåligt, haft huvudvärk, ont i magen, ont i ryggen, ont i huvudet, migrän ja ni fattar. Att åka skidor har varit väldigt kämpigt med så många distraktions moment hela tiden. De få åken jag åkt i veckan har mest varit en kamp för min del och det har snurrat på rätt bra i huvudet under träningspassen. Så med andra ord har uppladdningen till tävling varit allt annat än optimal. Samtidigt känner jag att det är sånt som händer, och att det inte betyder att någonting skulle vara sämre med tanke på tävlingen för det.
Det jag tar med mig till tävlingen i Arvidsjaur är den bra känslan jag fått under partier av veckans åkning. Jag tar med mig min rutin och erfarenhet från tidigare tävlingar och så mitt finska mentala huvud. Det känns bra att det är tävling imorgon och jag är superladdad! Det gäller att kunna vända negativt till något positivt och det är EXAKT det jag tänker göra!
Senare idag kommer jag släppa en stor nyhet, så se till o kika in här ikväll!:)
Kram på er.

Hi,
This week hasn't been the best possible. I have been struggeling with different physical problems everything from backpains to bad headache. To ski and train has been really painful and most of the time the world has been spinning around pretty good because of my headache. So the preparations for the competition haven't been the best but there is nothing I can do about it. I have tried my best to get the most out of the week and I feel that it doesn't really matter that the preparationsweek didn't go as planned.
To the races in Arvidsjaur I'm taking with me the good parts from this weeks training, my good feeling from earlier races and my Finnish "sisu".
It's all about turning something negative to something positive and that's excatly what I'm going to do!!
Later today I'm going to release some big news so check in here in the evening :)
Hugs.