DOBSOM!

IMG_0615IMG_0626

Mina damer och herrar, låt mig få introducera min nya sponsor, DOBSOM! Dobsom är ett svenskt familjeägt bolag som startade 1986 i Skåne. Dobsom gör sportkläder för den aktiva och har en grym kollektion med allt från löpartights till dunjackor.
Jag är superglad och tacksam för att Dobsom vill samarbeta med mig och kommer stolt bära deras kläder i vinter. För att se mer kläder från Dobsom så kan ni gå in på er hemsida genom att klicka HÄR. Mer bilder på kläderna får ni redan imorgon och såklart i framtiden!
Min tröja hittar ni HÄR.


Ladies and Gentlemen, let me introduce you to my new sponsor, DOBSOM! Dobsom is a Swedish familycompany that was founded 1986 in Skåne. Dobsom makes sportclothes for the active person and has a wonderful collection with everything from running thights to downjackets.
I'm superhappy and thankful to have Dobsom as my new sponsor and I'm going to proudly wear their clothes this winter. To see more of Dobsom clothes press HERE.
I will show you more pictures of the clothes already tomorrow and of course in the future.
You can find my sweater HERE.