1a December!

DSC_0441
Picture from last seasons race in Boden. 

Hej!
Galet att det redan är första December. Tyckte det var nyss Augusti och nu plötsligt går vi in i sista månaden för år 2015!
Idag var min plan att träna ett pass i backen nu på morgonen, men tyvärr vaknade jag med en riktigt jobbig huvudvärk, så jag valde att flytta träningspasset till eftermiddagen och istället ta det lugnt nu på förmiddagen, så jag säkert inte utvecklar någon förkylning eller liknande. Eftermiddagspasset börjar kl. 13, så fram tills dess ska jag ta det lugnt och försöka bli pigg så att jag får ut så mycket som möjligt av träningen. Bara fyra dagar kvar till tävling nu, det närmar sig ! :)

Hi, 
Crazy that it's already the first of December. It feels like it was just a few days ago it was August and now we are suddenly in the last month of the year 2015!
Today my plan was to train slalom in the morning, but unfortunately I woke up with a bad headache so I decided to train in the afternoon instead. I'm trying to rest as good as possible until the afternoon, so I can get the most out of the training. Only four days until it's racetime, it's getting closer! :)