Planera målHej!
Idag gick det rätt tungt på träning, och har därför försökt nollställa och distrahera mig själv genom att tänka på något positivt. Jag brinner ju för att tävla och att lägga upp mål fram till jul var perfekt distraktion för mig. Varför har jag inte gjort det tidigare eftersom jag redan tävlat, kanske ni undrar? Eftersom Kåbdalis egentligen inte var inplanerad som en tävling i år för mig, så gjorde jag upp en skild målsättning för bara den tävlingen och så har jag en annan för resten av tävlingarna fram till årsskiftet. Som det ser ut nu blir det en hel del tävlingar, närmare exakt 10 st innan nyår. Jag hoppas såklart på att få kliva upp på pallen ännu fler gånger än förra säsongen. Nu är målsättningen gjord, och jag känner mig nöjd med den. Det är skönt att ha allting nedskrivet, då blir det klart och tydligt. Nu ska jag iväg och fixa skidor, vi hörs!


My training today went pretty bad, so I have tried to delete the training from my mind, and think of something positive instead.
Since I love to compete, I thought it would be a perfect distraction for me to think about my goals for the races I have in the nearest future. Until new year I have quite many races in front of me, 10 if I'm beeing exact.
I'm hoping, of course, to be on the podium even more times than last season.
I just finished writting my goals for the races, and it feels good to have a clear plan.
Now I have to prepare my skis for tomorrows training, see you!