Äntligen på hemmaplan


Hej!
Äntligen har vi kommit igång ordentligt i backen här i Tärnaby. Det finns inget bättre än att kunna träna på hemmaplan, allt blir mycket bättre, både kvalitén på träningen men även återhämtning mm. Bara det att få sova i sin egna säng gör en stor skillnad, eftersom i varje fall jag, mår bäst och sover bäst i egen säng.
Vädret har varit lite upp och ner i veckan, men vi har kört på rätt bra ändå. I måndags var vi tvungen att ställa in en träning, men annars har det levererats rätt bra förhållanden. I veckan har jag tränat både storslalom och slalom. Hela december kommer bara bestå av slalomtävlingar för min del, men vill ändå köra några pass storslalom, eftersom storslalomen även hjälper slalomåkningen. Nåväl, från och med imorgon kommer jag träna bara slalom fram till tävlingen ( Som är nästa helg, jippiie!!). Nästa vecka kommer jag börja formtoppa allt mer, medans den här veckan blivit mer en hårdträningsvecka.
Imorgon hoppas jag det ser ut såhär utanför mitt fönster och att vi får ett bra pass i backen! Trevlig kväll åt allihopa där ute :)


Hello!
We are finally able to train here in Tärnaby which I'm so happy about.  I think it's a huge advantage for us, when we can train at home, because everything is a little better. Both the quality at training, but also my recovery after training is so much better. Just a little thing as sleeping in my own bed, makes a big difference.
The weather has been a little up and down this week, but I think we have made the best of it. I have trained both Slalom and Giant Slalom this week. All though I'm only going to participate in slalom-races in December, I want to train a little GS as well. Starting from tomorrow, I will only train slalom, and next week will be all about finding my top speed because next weekend it's finally time for RACE!! So excited!
Tomorrow I hope it will look like this outside my window, and that we will have a good training at the slope. Have a lovely evening everybody :)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA