Kallt utanför

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ännu en galet vacker, men kall, dag i Tärnaby. Tyvärr har jag mest varit inomhus och pluggat men hann fota av några fina bilder när jag var ute.
Dagen har inte varit dum alls trots plugg, jag har hunnit äta lunch med två vänner och så pluggade vi tillsammans med Isabelle, så det har varit en riktigt bra dag idag. Jag tycker det är lättast att plugga tillsammans med någon, för då kan man inte hitta på något annat " viktigt" att göra, så det är perfekt för mig att Isabelle också har en hög med plugg. Nu ska jag iväg på gymet! Avslutar detta inlägg med ett gäng bilder att njuta av :)

Another beautiful, but cold day in Tärnaby. Unfortunately I have been mostly inside studying, but luckily I had the chance to take some photos to show you guys. My day has been great. I have eaten lunch with two friends and then Isabelle came over and we studied together. I think it's better to study with someone, because then I can't make up some " good" excuse not to study, so it's perfect for me that Isabelle also has a lot to do. Now I'm heading to the gym! Enjoy the pictures :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA