Ny fartdräkt

wpid-img_20141013_214329.jpgDSC_0098kåbdalis15

Idag blev det ingen skidåkning pga. att de sprutar snö. Därför har jag suttit och fixat lite administrativa saker, så som att beställa mig en ny fartdräkt! Som junior var jag sponsrad av Beyond-x, men när jag kom tillbaka till FIS, efter skadeåren, ville jag byta och köpte mig då en landslagsdräkt av min vän Nina. Tack vare förra säsongens bra resultat har jag fått ihop ett gäng fantastiska sponsorer och då vill jag såklart ha en fartdräkt som representerar dessa! Som ni kan se har svart och vit varit favoritfärgerna de senaste åren, och jag tror jag ska fortsätta ungefär i samma spår. Svårt att bestämma sig bara men det blir nog bra till slut :)

Today we didn't have any training at the slope because they were making new snow. Instead I have worked with a few important things, as buying a new speedsuite for me!
Before FIS I was sponsored by Beyond-X, but when I came back after my injuries, I wanted to have something different and bought myself a "Finland-Dress".
Thanks to my last seasons good results, I have got a bunch of wonderful sponsors, and of course I want to have a speedsuite that represents them! As you can see black and white has been my favourite-colours the past few years, and I think I will stay in the same direction.. Hard to decide, but I'm sure it will look great in the end :)