Blickar framåt

Thanks to Emil Asplund for the photos!

Jaa, andra dagen blev kaos den med. Jag kom in i ett rätt bra flyt under första åket, kände att jag fick ut min egna åkning. Några hjärnspöken satt kvar i kurvan där jag ramlade dagen innan så jag bestämde mig för att ta det lite lugnare där och sedan ösa på igen. Så gjorde jag, dock öste jag på för mycket och körde ur, ushush.
Slutpratat om Kåbdalis tävlingarna, istället blickar jag framåt! Nästa tävling är troligen först om tre veckor. Så var inte planen egentligen, men flera tävlingar har flyttats/ ställts in, och därmed blir det ett stort hopp mellan tävlingarna. Detta innebär att jag kommer vara i Tärnaby i två och en halv vecka i sträck, vilket är rätt ovanligt!
Mycket träning står på schemat, idag har jag tränat bål på förmiddagen och explosiv spänst på eftermiddagen. Resten av dagen har jag spenderat med mina fina flickor Li och Isabelle. Bra dag med andra ord! Dags att sova! Godnatt <3

Well, the other raceday in Kåbdalis, was pretty bad too. I got into a pretty nice flow during my first run, but unfortunately I didn't make it to the finishline this day either..
Enough about Kåbdalis, now I'm thinking about the future instead of the past. My next race will be after three weeks. My plan was to race earlier, but since so many races has been cancelled/moved, there's really nothing I can do about it. This means that I will be in Tärnaby for two and a half week in a row, which is quite unusual.
A lot of training is on my schedule for these 2.5 weeks( of course) . Today I have trained core before lunch and explosivity  in the afternoon. The rest of the day I have spent with my lovely girls Li and Isabelle. Great day! Time to sleep, good night <3