Tävling Dag 1

Innan jag börjar berätta om dagens tävling, vill jag kortfattat kommentera de tragiska händelserna i Paris idag. Det är med sorg i hjärtat jag läser och ser bilder från Paris. Så många oskyldiga människor som fått sätta livet till. Förstår inte varför hat överhuvudtaget ska finnas. Jag hoppas på en framtid med mer kärlek och hopp för alla i denna värld <3 Jag sänder all styrka jag har till Paris och alla anhöriga / inblandade!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okej så dagen blev tyvärr inte riktigt som tänkt, istället slutade själva tävlingsmomentet väldigt fort. Kände mig bra på morgonen och hade en bra känsla i kroppen. Väl på start var det mycket strul, men försökte hålla fokuset på bästa möjliga sätt. Mitt första tävlingsåk började lite struligt, men sedan kom jag in i ett bra flyt och krigade på. I ungefär halva banan blev jag lite sen, försökte rädda situationen som tyvärr slutade i att jag ramlade. Så där var tyvärr den tävlingen över.

Okay, so today didn't turn out as I hoped. I felt really good in the morning and had a great feeling about the race. My first run started a bit messy, but then I got into a great flow and suddenly something went really wrong and I crashed. So unfortunately my competition was over for the day.. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9753
Till min glädje, kom min fina kille och kollade på tävlingarna. Så kul att träffas igen, fastän det bara var någon dag sedan jag åkte från Tärnaby.

To my delight my boyfriend came to Kåbdalis to watch the competitions. So fun to see him again, even though it was only a few days ago I left Tärnaby. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter någon timme, när jag kommit över min besvikelse med avbruten tävling, var det dags för herrarna att köra sin tävling. Eftersom Levi Världscup blivit inställd, så blev herrarnas tävling rätt högklassig, i och med flera världscupåkare som bestämde sig för att delta i denna tävling istället.
Detta innebar även rätt mycket publik, tror aldrig jag varit på en FIS-tävling med så mycket publik. Roligt att fler verkar få upp ögonen för vår idrott!

After a few hours, when I had moved on after my disappointment with my race, it was time for the men to race. Since Levi Worldcup is cancelled, this FIS-race turned out to be really good for the guys because some of the worldcup-racers decided to compete here in Kåbdalis instead. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Till slut blev det ändå en väldigt rolig dag. Jag har laddat om nu, glömt dagens tävling och känner att imorgon blir en bra dag. Imorgon är min plan att gå "all in" , så hoppas jag det räcker långt på vägen!

At the end this day turned out to be a really fun day. I have moved on from todays race and I'm feeling great and focused for tomorrows race. Tomorrow my plan is to go all in and have a lot of fun!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA