Rörigt

DSC_2077
Hej från soffan i Tärnaby. Egentligen skulle jag åkt till Kåbdalis idag, men något galet skumt har hänt i mina ben. De började snart tre dagar sedan på natten. Jag vaknade av att mina vader värkte väldigt mycket och det kändes som om musklerna kramppade. Sedan den natten har jag knappt kunnat röra mig framåt. Om jag försöker stå eller på något sätt aktivera mina muskler i benen så river det och krampar i vaderna, som sedan strålar ut i låren. Så denna helg har jag suttit i soffan med benen i högläge och hoppats för allt jag har att detta går över ruskigt fort. Tänkte skriva ihop ett skilt inlägg om vad som händer i Kåbdalis och om det varit planen hela tiden, vill dock skriva det skilt så inte inlägget blir så rörigt. Nu håller vi tummarna för att mina muskler/ ben bestämmer sig för att börja bete sig normalt igen.

Hi from the couch in Tärnaby. My plan was to drive to Kåbdalis today, but since there is something really weird going on in my legs, I have to stay in Tärnaby, at least for one more day. I don't know what's wrong with my legs, all I know is that it hurts like h*ll when I try to stand or walk, or do anything. It feels like someone is trying to tear my muscles apart and I can tell you, that doesn't feel good at all. It has been like this for three days now and I'm really hoping it's going to be over tomorrow so I can start driving towards Kåbdalis. The explanation why I'm going to Kåbalis is coming in a different post. Now we keep our fingers crossed that my legs is starting to act normal as soon as possible!