Kaotiskt mycket att göra

11696729_10204066552818791_307157073_n
Förlåt för dålig kvalité på bilden, men helt ärligt är det den enda jag har att bjuda på från de två senaste dagarna. Det har varit fullt upp, med en hel del lektioner, träning plus skolarbete med min egna utbildning. Ligger lite efter med min egna utbildning och känner mig stressad med att få inlämnat några uppgifter så ingen lugn stund här inte.
Hänga med vänner har jag som tur också hunnit med, bl.a var vi med Li och Isabelle och provade på en sångkör här i Tärnaby. Summeringen är på gång, har bara varit så mycket så bloggen har fått lida rätt mycket.

I'm sorry for the bad quality on this picture, but the truth is that I only have one photo from these two days. The past two days have been so busy. I have been in school all day going on lessons, trainings and working on my own education. I'm a little behind with my Lifestyle and Nutrition education so I'm trying to catch up the others by working really hard this week.
Luckily I have had some time to spend with my lovely friends, it makes studying so much easier when you know that you have something fun to look forward to after school. The summary about Juvass is on it's way, I promise, I just haven't had time to finish it but I will post it as soon as possible :)