Härlig Helg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En härlig helg bakom mig och plötsligt så var det måndag. Nu är det bara två veckor kvar till första tävlingsstarten och det märks. Alla rutiner börjar komma tillbaka, och vardagen ordnas upp ordentligt. Nu är det slut på sovmorgnar utan istället börjar vi med morgonmöte varje morgon kl. 8.30.
Tänkte skriva ihop en summering över alla våra fyra Juvassläger. Ska försöka hinna klart imorgon så jag kan lägga upp det här åt er. Ha en fin måndag!

Cosy weekend behind me and suddenly it's already monday. Now it's only two weeks left until the first race of the season. All procedures start to come back and my everyday life is sorted out more properly. Now the quiet mornings are over and instead we are starting with morningmeeting every morning at 8.30 am.
I'm going to write a summery about all four Juvasscamps for you. I'm trying to get ready tomorrow so I will probably post it as soon as possible. Have a wonderful day!