Bästa underlaget detta läger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag åkte hela gänget slalom och delade därför på oss i två grupper. I min grupp var vi rätt få så det blev inte så spårigt i banan. Dagens underlag var enligt mig det bästa jämfört med de andra dagarna detta läger så det var gött. Åkningen går hela tiden framåt, på förmiddagen fick jag till några riktigt bra partier och både jag och tränarna tyckte att jag utvecklats ännu mer, bara från igår. På eftermiddagen var jag rätt trött och fick inte till åkningen riktigt, men som tur kan jag tänka på de bra partierna som jag fick till på förmiddagen.
Efter backen har vi packat ihop det mesta och städat ur vårt boende. Imorgon är det sista dagen på detta läger. Vi kommer åka en helt normal dag i backen, så länge vädret tillåter ( de lovar hårda vindar imorgon) och sedan åker vi hem till Tärnaby. Gissar på att vi är hemma kring 22-23 på kvällen så imorgon blir en lång dag!

Today our whole team trained slalom and therefore we had to split up into two groups. Todays surface was the best so far on this camp, and since we were quite few in my group the course didn't get too bad.
My skiing improved even more from yesterday so me and my trainers were happy with the day.
Since we came back to the valley we have packed all our stuff and cleaned out the apartments that we are living in. Tomorrow is our last day here in Norway, and we will train as usual and then start driving towards Tärnaby. It's a long way home so it will be a pretty long day!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA