UTMANING!

Okej så här har ni min tränings utmaning åt er! Linus visade mig övningen när vi körde bål igår och min första tanke var att det där måste jag lära mig, och min andra tanke var att detta måste jag ju visa er! Så nedan har ni övningen i bilder. För er som inte kan stå på huvudet, är det bäst och säkrast att försiktigt börja träna på det. Ta hjälp av någon som kan tekniken och kunskapen om att stå på huvudet så inget går snett. Därefter är det bara att försiktigt prova sig på övningen, men som sagt, gör inte detta själv utan gör det med någon som kan passa, ifall det sker några missar. Det gäller att ha bålmuskulaturen i skick för att klara övningen korrekt, så iväg och träna upp bålen nu. Lycka till :)!
Ps. Berätta gärna hur det går för er om ni provar på övningen.

Okay so here is my challenge for you! Linus showed me this exercise yesterday when we were training core together, and my first thought was: I need to learn to do that! And my second thought: I need to show you guys!
Below you can see the exercise step by step in pictures. For those of you, who have never tried / succeded at standing on your head, start slowly and don't ever practice alone. It's important to have someone catching you if something goes wrong, we don't want anybody to get hurt! When you are feeling safe standing on your head, you can start practicing on my challenge for you. You need to have a good core- strength to do the exercise correctly, so start working extra hard on your core-muscles now, good luck :)!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA