Snabba Ryck

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eftersom min bil blev klar i tisdags så kunde jag börja köra mot Tärnaby, en dag tidigare än planerat. Det innebar också att allt som jag hade tänkt göra dagen efter, typ packa mm, skulle göras på en kväll. Så hela tisdagen gick jag i 200 varv, och fixade klart allt inför resan. Det var skidor som skulle fixas, väskor som skulle packas osv. Min mamma fyllde även år, så mitt i allt ståhej, ställde jag mig och bakade fika åt henne så hon skulle ha födelsedagsfika när hon vaknade på morgonen. Grattis ännu en gång världens bästa mamma <3
Nu är jag tillbaka i Tärnaby och sitter just nu på skolan och gör bort lite praktiska grejer innan jag ska träna fixa klart mina skidor. Eftersom det fortfarande bara är plusgrader i Lappland kommer vi åka tillbaka till Juvass, Norge, för fjärde gången denna höst, så det innebär att nästa vecka kommer jag få åka skidor för fullt igen.
Men först ska jag njuta av några dagar hemma innan det är dags att resa igen, full fart som vanligt. Ha en fortsatt fin Torsdag allihopa :)

Since my car got ready earlier than I thought, I was able to start driving towards Tärnaby a day earlier than planned. So my Tuesday evening was quite busy since I had a lot to do before I was ready to leave Finland.
Yesterday was my mums´birthday, so in between all the packing, I made her some birthday "fika", to surprise her with on her birthday morning. Happy Birthday one more time to the worlds best mum !<3
Now I'm back in Tärnaby, at the school, trying to get some important things done. Since it's still no snow in the north, we are going back to Juvass, Norway, for the fourth time this autumn! We are leaving on Sunday, and before that I'm going to enjoy a few peaceful days here in Tärnaby. Have a wonderful Thursday everyone :)


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA