I LOVE ME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Swosh, sa det och så hade helgen swishat förbi. Denna helg har varit galet rolig och har bl.a bestått av: träff med härliga vänner och I love me- mässa med mamma. I love me-mässan är en mässa som ordnas här i Helsingfors som har några olika teman, bl.a naturligt, skönhet, hälsa, mode m.fl. Man kan lätt fördriva en väldans många timmar på en sådan mässa, för det finns så mycket att kolla på ( och provsmaka hehe).

Wow, can't believe it's already Sunday, the time flies by too fast. This weekend has been so much fun. I have done a lot, e.g hanging out with my lovely friends and going on a I love me- expo with my mum, an expo that is hosted here in Helsinki. At the expo you can get to know different brands that all  has the same theme: wellness, beauty, fashion and natural. You can easy spend many hours at the expo since there is so much to look at ( and taste).


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag har vi haft familjemiddag med hela familjen,och mamma hade lagat alldeles himmelsk mat. Ber om ursäkt ifall bilderna framkallar en hungerskänsla ;) Nu ska jag gå ut på en kort promenad innan det är dags för mig att ta itu med något jobbigt. Jag har nämligen fyra par helt orörda skidor som ska fixas, och till det kommer det gå väldigt många timmar. Hörs imorgon!
Today we had a family dinner at my parents house. My mum always makes food that tastes like heaven, and today was no exception. I'm sorry if the pictures makes you feel hungry ;) Now I'm going to go out for a short walk before I have to deal with something not so fun. I have four pairs of skis, that need to be fixed from the beginning, and I can tell you, it's going to take a long time before they are all ready. See you tomorrow!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ps. Som ni kan se väljer jag att inte dricka alkohol, eftersom jag känner att det inte hör till nu när säsongen dragit igång på allvar. Alla gör vi på vårt egna sätt och jag har valt att gå den vägen när det gäller detta.
ps. As you can see, I have chosen not to drink alcohol since we have already started the season. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA