Småfix

Snapchat-4899533717192368666
Hej!
Tyvärr fick jag inte med mig någon ny bil idag. Det har blivit lite problem med tejpningarna, så bilen blir klar nästa vecka istället. Samtidigt har vårt läger flyttats med några ( eller flera) dagar, eftersom det är plusgrader överallt, vilket innebär att man inte kan spruta snö någonstans! Så detta leder till att jag stannar kvar hemma i Finland till onsdag. Inga sura miner här inte, för detta betyder ju några dagar extra med vänner och familj samt ännu mera hård träning! Däremot vill jag SÅ gärna åka skidor nu, så jag håller alla tummar och tår att vädret slår om och vi får minusgrader uppe i Lappland.
Nu ska jag iväg på tjejkväll, ha det bra :)

Hi,
Turned out that there was some problem with the advertisement, so I wasn't able to get the car home tonight. Instead I will pick it up next week, which means that I will stay in Finland for a few more days. No hard feelings here, because then I get to see my friends and family a little bit longer, and continue my good week of hard training.
Our camp has also been moved, because of the warm weather in the north. When it's not cold, they can't make new snow, which means that we can't practice. I really want to go skiing now so I'm crossing my fingers for colder degrees and practice on snow as soon as possible!
Time to go, bye :)