Dagen D!

IMG_0294

IMG_0278
Dagen som jag väntat länge på är här. Det är dags för mig att säga hejdå till denna bil och hämta upp min NYA SUPERBIL!! Ni förstår inte hur glad jag är över mitt samarbete med Renault, det känns så stort. Imorgon lovar jag att det kommer bli en och annan bilbild här på bloggen. Hämtar upp den rätt sent ikväll, så det hinner tyvärr mörkna innan jag kommer hem så därför får bildbomben flyttas till imorgon.
Innan det ska jag göra en massa skoj bl.a äta lunch med min favoritkusin och möta upp en av mina bästa vänner på en kopp kaffe. Idag har jag vilodag, vilket verkligen behövs efter gårdagens träning. Ha en UNDERBAR fredag allihopa <3

Okay, so today is the big day that I have been waiting for for a long time. Some of you may not have a clue what I'm talking about so here is a short catch up story for you:
I'm so happy and thankful to tell you that I started a collaboration with RenaultFinland this summer! That means, that I will of course drive a Renault the following year. I have been driving the car above, since I had to wait a few months before my car was ready.
My actual sponsorcar is a big beautiful car, that is arriving to Helsinki today! I'm going to pick it up in the evening, and I can't wait! Before that I'm going to hang out with my favourite-cousin and meet up a good friend of mine over a coffee. I'm resting from training today, and I can tell you it's really needed after yesterdays workout. I'm sure time will fly away and before I know it I will be driving around in my new car. Have a wonderful Friday everybody! <3