Några snabba

DSC_1946_fotor

Några snabba höstbilder från idag. Mjölksyrepasset gick bra, men var riktigt jobbigt. Det brände överallt, benen, lugnorna, halsen ja ni fattar, men det ska det ju också göra. Jag hade som tur mamma och hunden med som sällskap,vilket alltid gör att det känns lite lättare psykiskt.
Idag har jag även varit hos min favoritfrisör Mikaela och fixat mig höstfin. Fastän jag mest går omkring i träningskläder så är det väldigt kul att ibland få klä upp sig eller gå till frisören mm. Det blev lite ny färg och fräscha toppar, så nu är jag redo inför hösten och vintern. Resten av dagen har jag bl.a spenderat med Fammo, familjen och så avslutade jag denna dag med att träffa en nära vän till mig. Hörs imorgon!

Okey, so I decided to start to write in english, since I have noticed that I`ve got lately more readers from other countries in Europe, than just Norway, Finland and Sweden, which of course makes me really happy! Maybe someday I will go back to writing in finnish, only time can tell.
So today I started the day with a really hard workout. Allthough it hurt in every part of my body, I gave my all and tried to push myself to the limit. I was happy to have my mum and dog with me during the training, it always makes it mentally a little bit easier.
Today I also went to my favourite hairdresser Mikaela and got some fresh color in my hair, so now I'm ready for the fall and winter! The rest of the day I spent time with my grandmother, my family and finished the day by hanging out with a good friend of mine. Time to go, talk to you again tomorrow!


DSC_1950_fotor DSC_1963_fotor DSC_1965_fotor DSC_1966_fotor DSC_1969_fotor