HappyDay
Hej från mig!
Idag har det varit fullt upp igen, så mycket som jag vill hinna med här hemma + träning och skola. Men jag har väldigt roligt, och det är ju huvudsaken. Idag har jag bl.a varit på lunch med en kompis, pluggat och tränat bål på gymet. Känns väldigt bra att ha dessa två veckor då jag kan träna på med fysen. Jag känner att jag verkligen behöver dessa veckor för att känna mig stark och redo för att gå in i säsongen påriktigt. Imorgon börjar dagen med ett riktigt jobbigt mjölksyrepass i backe, så nu är det läggdags så jag är full med energi imorgon!

Hei!
Tänään on jälleen ollut paljon tekemistä, haluan tehdä paljon tämän viikon aikana ja sen myös huomaa päivän myötä. Mutta minulla on hauskaa, ja sehän on tässä tärkein. Tänään olen mm. käynyt lounaalla kaverin kanssa, tehnyt koulutehtäviä ja treenannut keskivartaloa kuntosalilla. Tuntuu hyvältä että minulla on nämä kaksi viikkoa millon voin treenaa kunnolla fysiikka. Tiedän että tarvitsen nämä treeniviikot ennen kun olen valmis aloittamaan kausi kunnolla. Huomenna on luvassa rankka maitohappotreeni, joten nyt on nukkumaan menoaika jotta jaksaa huomenna!
Vi åt lunch på Linko, som är en restaurang med galet god mat och härlig stämning. Här är det ingen skillnad ifall du kommer i jeans eller kostym, du passar alltid in och är välkommen så som du är.
Syötiin lounasta ravinotolassa nimeltään Linko. Siellä on aina mukava tunnelma ja ruoka on tosi hyvää. 
 Jag är egentligen ingen sallad-till-lunch-människa. Tycker det är svårt att bli mätt på en sallad. Denhär salladen var däremot SÅ god, så jag skulle lätt kunna äta den varje dag, alla veckor året runt.

Oikeasti en ole mikään salaattia-lounaaksi-ihminen, mutta tämä salaatti oli NIIN hyvää. Voisin syödä sen kerran viikossa, joka viikko ympäri vuoden. 

Hörs imorgon, kram på er! <3
Jutellaan taas huomenna! <3