Go Hard Or Go Home

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har jag haft fullt upp. Dagen har bestått av:  träning med Terhi, finansiella frågor, ett besök hos en osteopat, upphämtning av nya skidorna som ÄNTLIGEN är här samt annat viktigt som behövts fixat. Känns som om det är första gången jag hinner sätta mig ner just nu när jag skriver dessa ord. Skulle egentligen iväg och träffa en kompis ikväll men jag är så trött så vi bestämde att träffas imorgon istället så kan jag lägga mig i tid.
Terhi fotade lite från dagens träningspass, som för övrigt var grymt bra. Dagens fokus på träningen var ben, kombinerat med balans samt lite tung bål. Terhi hade gjort upp vanliga övningar med en twist, vilket alltid uppskattas mycket från min sida. Nedan lite blandade bilder från passet, om det är någon övning ni vill veta mer om så är det bara att fråga!

Tänään minulla on ollut tekemistä aamusta iltaan. Päivän aikana olen treenannut Terhin kanssa, työskennellyt talous kysymyksien kanssa, käynyt osteopaatilla, hakenut minun uudet sukset jotka vihdoin ovat tulleet suomeen ja muuten saanut tehtyä tärkeitä asioita.
Takaisin päivän treenin, joka oli tosi hyvä! Terhi oli suunnitellut treenin missä keskityttiin alaraajoihin, tasapainoon ja keskivartaloon. Melkein jokaisessa liikkessä oli pieni erikoisuus, ja se ilahduttaa aina mieltäni, sillä pidän haasteista. Alla muutama kuva treenistä, jos on jokin liike mistä haluatte tietää enemmän niin kysykää ihmeessä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Försökte samla på mig all energi jag kunde hitta innan...
Yritin kerätä mahdollisemman paljon energiaa ennen kun..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. Ett gäng bålövningar. Det syns rätt bra på bilderna hur jag verkligen försöker pusha mig själv till det yttersta. Jag försöker alltid tänka på att göra övningarna så bra som möjligt. Finns det t.ex. en övning där det är som jobbigast om man gör den långsamt och kontrollerat, då gör jag den långsamt och kontrollerat, fastän det är mycket jobbigare och man skulle komma lättare undan genom att göra den snabbt. Varje träning för mig ska ha hög kvalité, och det är bara jag själv som sätter ribban på kvalitetén. Den som tränar bäst blir bäst!

... aloitettiin sarja core-liikkeitä. Kuvista näkyy aika hyvin miten yritän antaa kaikkeni jokaisessa liikkessä. Yritän aina saada kaiken irti joka treenistä, ja silloin liikkeet pitää tehdä kunnolla. Jos on liike, joka on vaikeampi jos tekee sen hitaasti kontrollilla, niin minä teen sen niin, vaikka olisikin helpompi tehdä se nopeasti. Haluan aina että jokainen treeni on laadukas. Yksi minun motoista on: Hän joka treenaa parhaiten, hänestä tulee voittaja. Siihen uskon kovasti.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


IMG-20151013-WA0003_fotorIMG-20151013-WA0001_fotor

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOch såhär var känslan efter passet, trött men lycklig! Träning är verkligen så härligt. Hoppas detta inlägg gav er lite inspiration och motivation att utmana er själv lite extra under ert nästa träningspass :)
Godnatt från mig!

Tällainen fiilis minulla oli treenin jälkeen, väsynyt mutta onnellinen! Treenaaminen on kyllä niin kivaa. Toivottavasti tämä kirjoitus antoi teille paljon inspiraatiota ja motivaatiota haastaa itseänne seuraavalla treenillä :)
Hyvää yötä!