Positiv-Energi-Dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vilken underbar dag och start på veckan jag fått! Började dagen med idrottsmassage på SUHK, välbehövligt och roligt att träffa Terhi och Jari igen! Min kropp har tagit rätt mycket stryk av alla bilresor så massage direkt på morgonen var det absolut bästa för mig. Känner mig redan nu mycket piggare, däremot behövs en lång natts sömn och sedan är jag fullt återställd.
Ai että tämä viikko on alkanut loistavalla tavalla! Aloitin päiväni käymällä urheiluhieronnassa SUHK:illa , hyvin tarpeellista samalla kun oli kivaa nähdä Terhii ja Jarii! Hieronta teki todella hyvää sillä väsynyt keho tuntuu jo nyt pirteämmältä. Vielä pitkä yöuni tämän päälle niin on taas hyvä olo. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter massagen mötte jag upp min bästa vän Dina. Hon har precis avslutat sin första säsong i bodyfitness ( vilket hon är galet bra på) och vi firade detta, och alla hennes vinster, med en brakfrukost mitt i stan.
Hieronnan jälkeen menin parhaan ystäväni Dinan kanssa aamupalalle keskustaan. Hän on juuri päättänyt ensimmäisen bodyfitness kisakautensa, joka meni mainiosti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi spenderade flera timmar på stan tillsammans och njöt av att äntligen få umgås i lugn och ro, bara vi, riktig kvalitetstid.
Vietimme monta tuntia keskustassa ja nautittiin että vihdoin ehdittiin viettää laatuaikaa yhdessä. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vädret var på topp idag, vilket ju bara gjorde allting lite bättre.
Aurinko paistoit mikä tottakai teki päivästi vielä parempi. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Därefter åkte jag och hälsade på min bror på hans arbetsplats. Rätt så vacker arbetsplats eller vad säger ni? Det var roligt att träffa honom och att få känna doften av havet. Ni som känner mig vet att jag älskar havet, får jag se lite hav så känns allt ännu lite bättre än tidigare.
Rätt så stor kontrast på detta inlägg jämfört med inläggen från Juvass. Idag kändes det som att sommarn fortfarande gjorde sig hörd, medan på Juvass kändes det som att vintern knackade på dörren, härliga kontraster med andra ord! :)

Iltapäivällä menin moikkaamaan veljeäni hänen työpaikalla. Aika kaunis työpaikka tai mitä mieltä te olette? Oli mukava tavata hänet ja samalla katsoa merta, kuten tiedätte meri on lähellä sydäntäni.
Aika iso ero tämän kirjoituksen ja viime viikon kirjoituksien välillä, viimeviikolla ympärilläni oli lunta ja tänään nautin auringosta ja meren äänistä. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA