Trött Lördag Och Packning Inför Finland

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej från en lite trött tjej!
Jag är tillbaka hemma i Tärnaby och har haft en rätt så lugn och bra start på dagen. Idag är en typisk "efter-läger-dag" som innebär trötthet efter läger och hemresan, ett BERG av kläder som ska tvättas och en väska som ska packas upp. Jag gillar dessa dagar, att få känna att jag får saker gjort samtidigt som man inte har så många måsten. Tvättmaskin nummer två är igång för tillfället, lägenheten har dammsugits,  och väskan är uppackad så något har jag fått gjort!
Det blir inte många dagar hemma i Tärnaby, närmare bestämt endast en eftersom jag åker till.... FINLAND <3 imorgon!! Vi har två veckor ledigt innan vi ska åka skidor igen så jag passar på att åka hem, ska bli SÅ roligt.

Hei!
Eilen tultiin kotiin Tärnabyyhyn ja tänään leiri ja matkustaminen tuntuu, sillä väsyttää hirveästi. Tänään on tyypillinen leirin jälkeinen päivä, millon pitää saada pestyä vaatteita, ja pakattua ylös tavarat laukusta, samalla kun väsyttää. Pidän silti tämmöisistä päivistä, tuntuu että saa tärkeitä asioita hoidettua, samalla kun ei ole liian paljon arkitehtäviä.
Vaikka tulin vasta eilen kotiin, en jää kauan, sillä jo huomenna alkaa matka SUOMEEN <3 Meillä on kaksi viikkoa lomaa ennen kun lähdetään leirille joten ehdin viikoksi kotiin, niin kivaa. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Största tipset från mig till er, som underlättar tvättdagar. Det är min mamma som hittade dessa tvättdukar och köpte ett paket åt mig. Dessa fungerar så att du kan lassa hela tvättmaskinen full med t.ex. grönt,rött och blått och så lägger du in en duk. Duken suger då åt sig färgen som utlöses från kläderna och då färgar inte kläderna av sig på varandra! Så bra eftersom du då kan tvätta fulla maskiner, vilket är både ekonomiskare och miljövänligare, tummen upp alltså.
Nu ska jag börja packa en ny väska, med lite annorlunda innehåll denna gång, skidkläder byts ut mot "vanliga" kläder, älskar kontrasterna i mitt liv!

Hyvä vinkki kaikille teille! Käyttäkää näitä värin ja liankerääjiä pyyhkeitä, helpottaa koko pyykki-rumbaa niin paljon. Taloudeellista samalla kun se on parempi luonnolle, sillä ei tarvitse lajitella eri värejä vaan kaikki voi pestä samalla kerralla.
Nyt minun pitää alkaa pakata tavaroita mitkä tarvitsen kun olen kotona Suomessa, laskettelukamat vaihtuvat farkkuihin !:)