En lite mer krävande dag- som avslutades på ett bra sätt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hej på er!
Hoppas ni haft en fin dag. Min dag har varit rätt så krävande, eller ja vad ska man egentligen säga om denna dag?
Idag när jag vaknade kände jag mig som om jag inte sovit en sekund. Fick verkligen riva mig själv upp ur sängen, och börja göra mig i ordning för att åka upp i backen.

Hei,
Toivottavasti teillä on ollut mahtava tiistai. Päiväni on ollut hyvin vaativa aamusta asti kun kello soi, tuntui etten olisi nukkunut sekunttiakaan. 

IMG_3334
Bild lånad av Louise W.

Jag höll mig till min ursprungsplan för detta läger och åkte slalom även idag. Planen jag gjort för detta läger ser ut såhär:
Måndag: Slalom
Tisdag: Slalom
Onsdag: Storslalom
Torsdag: Storslalom
Fredag: Valfritt
Förutsättningarna, för att få till ett riktigt kanonpass, fanns verkligen till 100% idag men tyvärr var inte mina egna förutsättningar där. Jag började må riktigt dåligt efter bara 1,5 åk och till slut fick jag ta mig själv i kragen och avbryta passet.

Ibland har jag väldigt svårt att slita mig från träningspass fastän kroppen skriker emot. Jag vill dethär så mycket, och ibland blir min egna vilja nästan min fiende. Något jag tycker är viktigt att påminna sig själv om, är att när kroppen säger ifrån, med undantag från att du kör ett planerat plåga-kroppen-pass, så ska du verkligen lyssna på signalerna, och tänka: Om jag fortsätter träna, kommer det ärligt resultera till att jag utvecklas och blir bättre, eller kommer det bara bryta ner min kropp?
Idag kände jag att jag behövde lyssna på kroppen och därför packade jag ihop ( väldigt motvilligt) mina grejer och avslutade i förtid dagens pass i backen.

Pidin tämän päivän suunitelmaani ja laskin pujottelua. Tämän leiri suunitelman näyttää tältä:
Maanantai: Pujottelua
Tiistai: Pujottelua
Keskiviikko: Suurpujottelu
Torstai: Suurpujottelua
Perjantai: Valinnainen


Vaikka olosuhteet olivat taivaalliset, tästä päivästä tuli pettymys. Puolentoista laskun jälkeen minulla tuli huono olo ja koko kroppa tärisi. Otin itteeni niskasta kiinni ja keskeytin päivän treenin. Tottakai todella vaikea valinta mutta kun koko kroppa huutaa EI, niin jotain on huonosti. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hade lite tur i oturen, för Gurra kände sig också sliten, så vi tog sällskap av varandra och spelade kort i ett antal timmar så tiden gick lite fortare.
Minulla oli silti vähän tuuria, sillä Gurralla oli myös väsynyt olo, ja pelattiin kortteja kunnes muut olivat valmiita treenejen kanssa. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När vi kom ner till dalen, var det dags för de vanliga rutinerna: mellanmål, återhämtningsträning osv.
Idag kände vi med tjejerna att vi behövde lyxa till det och få tankarna iväg på ett annat håll, så gick vi ner till ett café här i närheten och fikade. Så gott och så välbehövligt med lite tröstfika efter en jobbig dag i backen. Efter det kändes allt lite bättre igen.
Nu är batterierna laddade och jag ställer in tanken på morgondagens storslalom träning, ska bli riktigt härligt att träna på de lite längre skidorna!

Kun päästiin alas laaksoon tein jokapäiväset rutiinit: välipala, palauttava treeni jne. Kun rutiinit oli tehty päätimme tyttöjen kanssa mennä kahville, jotta saisimme ajatukset muualle. Niin hyvää ja tarpeellista ja pienen kahvihetken jälkeen fiilis oli jo paljon parempi.
Nyt olen saanut energiaa kerättyä ja mielessä on huomisen suurpujottelu treeni! :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fick med oss en påse bullar från caféet, vilket gjorde tjejerna lite extra glada!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA