Drömdag- igen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alltså vilken dag!! Juvass levererade än en gång en grym måndag! Idag toppade alla tidigare dagar. Underlaget var hårt och bra, vädret och temperaturen var perfekt och vi åkte slalom för fulla muggar. Åkningen gick både bra och dåligt, ni vet, en bra sväng och en dålig, samma problem jag försöker jobba på. Som tur går det framåt för varje dag så jag känner mig positiv! Nä nu får bilderna ta över :)
Wow mikä päivä! Juvass näytti jälleen kerran parhaat puolensa! Pinta oli kova ja hyvä, sää oli kohdallaan ja laskettiin pujottelua. Minun laskut menivät hyvin sekä huonosti, tiiätte jo jutun, yksi hyvä käännös ja yksi huonompi. Onneksi koko ajan menee eteenpäin joten pidän pää pystyssä ja mieli positiivisenä! No nyt on kuvien vuoro näyttää minkälainen päivä meillä oli :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA