Storslalom är kul!

imageIdag körde jag första gången storslalombana för denna säsong, och det gick faktiskt riktigt bra för att vara första passet! Det bästa var att jag hade så roligt idag, njöt verkligen mycket av att åka.
Vädret var inte direkt på topp, dimma, blåst och snöblandat regn var ett faktum,  men underlaget i den övre delen av backen var riktigt bra så vi körde på ordentligt där. I backen bestämde tränarna att vi skulle packa ihop och åka hem till tärna då ovädret som skulle komma till helgen redan kommit idag.
Så just nu sitter jag i bilen påväg till Tärnaby. Tänkte skriva en lite summering om lägret,  kommer senare ikväll!:)


Tänään laskin ensimmäistä kertaa tällä kaudella suurpujottelu rataa. Iloin mielin voin kertoa että laskut menivät oikein hyvin! Parasta oli että minulla oli niin kivaa tänään, nautin kovasti suurpujottelu laskuista.
Juvass ei ehkä näyttänyt ihan parhaita puoliaan mutta puolet radasta pysyi kovana ja siellä me laskettiin koko päivän.
Kun olimme mäessä valmentajat päättivät että lähdemme kotiin tänään sillä myrsky joka piti tulla viikonlopuna tuli jo tänään. Löydätte minut siis autossa koko tämän iltapäivän/yön, saavumme Tärnabyyhyn joskus yöllä.

imageimageimage