Glaciäris

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag var det rätt dimmigt när vi tog oss upp i backen. Som ni ser så var inte sikten på topp, men när det är såhär så störs man inte av det i banan. Är det dock tjocktjock dimma, då blir det ett litet störmoment, som man måste tackla.
Tänään oli aika sumuista kun päästiin ylös rinteeseen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag fick vi till en riktigt grym dag igen. Min åkning gick både bra och dåligt. Vissa åk var helt okej, och vissa lite sämre. Mycket kvar att jobba på men jag känner ändå att det är bra att jobba vidare härifrån.

.. Mutta saatiin oikein hyvä treenipäivä myös tänään. Minun laskut menivät hyvin sekä huonosti. Paljon tekemistä jäljellä mutta tuntuu että tästä on hyvä alkaa parantamaan laskua. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På eftermiddagen sprack dimman upp och sikten blev bra igen. Som ni kan se på bilden åkte vi på glaciärisen idag. Glaciäris har en tendens att vara halkigt att åka på, men så var inte fallet idag utan istället fick man bra stöd och banan höll rätt så bra hela dagen, förutom någon sväng som sprack upp totalt.
Nä nu är jag så trött så nu ska jag lägga mig, hörs imorgon!

Iltapäivällä sää parani ja rinne tuli jälleen esille. Kuten näette laskimme jäällä tänään. Joskus voi olla liukasta laskea jäällä mutta tänään ei ollut näin, vaan saatiin hyvää tukea sukselle ja rata pysyi hyvässä kunnossa, lukuunottamatta jokin käännös.
Nyt on aika mennä nukkumaan, kuulemisiin!