Campingkänsla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lite bilder från vårt boende! Såhär vackert var de när vi kom fram. Vägen som ni ser leder, efter 30 minuter upp i bergen, fram till backen.

Muutama kuva meidän majoituksesta! Näin kaunista oli kun tultiin perille. Tie jonka näette, johtaa 30 minutin matkan jälkeen rinteeseen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boendet är inte speciellt glamouröst, men det fungerar. Vi har eget kök och badrum som vi delar med nästan alla tjejer, så det är kul. Nu har vi inkvarterat oss, fixat klart utrustningen för imorgon och snart är det läggdags. Är så taggad inför morgondagen!

Meidän majoitus ei ole mitenkään superluksusta, mutta se toimii hyvin. Meillä on oma keittiö ja kylpyhuone jonka jaamme melkein kaikki tytöt. Nyt olemme saanut kamat laitettua oikeeseen paikkaan ja välineet kuntoon huomista varten. Odotan innolla huomista rinnepäivää! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA