Ett snabbt hej

Hej på er!
Förkylningen börjar lätta nu, men är fortfarande inte frisk. Inatt sova jag 11.5 (!) timme och vaknade väldigt snuvig, men nu efter jag varit vaken någon timme så börjar jag känna att mina 11.5 timmar har gjort något positivt för förkylningen.
Igår var jag och Isabelle en sväng på gymet, mest för att väcka kroppen från denna förkylningsdvala. Annars har det blivit häng med vänner och Linus, fix av sådant som måste fixas innan morgondagen, samt många timmar framför netflix hehe.
Hade egentligen inte så mycket att säga förutom att ha en underbar lördag allihopa :)

Hei!
Flunssa ei ole vieläkään hävinnyt mutta oloni on vähän parempi. Nukuin 11.5 (!) tuntia tänään ja tunnen että pitkä yöuni on parantanut flunssaa huomaavasti. Muuten ei ole tullut tehtyä hirveästi viimeisillä päivällä, pääaineena on ollut parantua flunssasta.
Kävin salilla eilen, vähän herättelemässä kroppaa. Huomenna on lähtö Norjaan ja sillon pitäisi jo olla pirteä fiilis!
Ei mulla nyt ollut hirveästi asiaa kun että hyvää lauantaita kaikille :) DSC_1804
Börjar bli höst påriktigt här i Tärnaby, 6 grader och regn är prognosen för denna dag!
Huomaa että syksy alkaa näyttämään itsensä, tänään on luvassa 6 astetta ja sadetta!
DSC_1813 OI000003 Screenshot_2015-09-17-16-05-31