Onsdag

DSC_1798 DSC_1799
Idag känner jag mig lite bättre men tyvärr är jag fortfarande inte på topp. Att hoppas på träning idag var kanske lite väl optimistiskt.. Tog mig till skolan i varje fall och träffade folk. Pratade om kommande tävlingssäsong med min tränare, och åh vad bra det här kommer bli! Hann även öppna böckerna och plugga lite med Sandra, så någon nytta fick jag gjort.  Känner att bloggen fått lida med veckans sjukdom men så fort jag är back in business så lovar jag att det blir lite färggrannare här. På söndag åker vi förresten tillbaka till Juvass, visst är ni redo för snöbilder igen?

Oloni on parantunut eilisestä, mutta valitettavasti flunssa vieläkin muistuttaa olemisestaan. Olin kyllä vähän liian optimistinen kun luulin että voisin treenata jo tänään.
Tänään olen käynyt koululla ja nähnyt kavereita ja valmentajia. Puhuttiin valmentajani kanssa tulevasta kilpailukaudesta, ja ai että tästä tulee hyvä! Ehdin myös saada vähän koulujuttuja tehtyä Sandran kanssa. Huomaan että blogissa ei ole tapahtunut hirveästi tämän viikon aikana, mutta lupaan että heti kun olen terve niin tulee paljon enempää luettavaa! Sunnuntaina lähdetään muuten takaisin Norjaan ja Juvassiin, ja sillon saatte nähdä lumikuvia taas, hienoa eikö?