Fortsatt samarbete med Höjdmeter!

10999807_10202411869697385_1336907784_o
Ni som följt mig på Instagram har säkert märkt att jag lagt upp bilder där Höjdmeter nämnts och jag kan med glädje meddela att mitt samarbete med Höjdmeter kommer fortsätta även  denna säsong! Höjdmeter är en grym skidbutik med inriktning på friåkning och topptur på vintern samt löpning på sommarn. Höjdmeter har en hemsida som ni hittar HÄR. Kika in där vet jag :)!
Te jotka seuraatte minua Instagramissa olette varmasti huomanneet että olen tagannut Höjdmeterin kuviini, ja nyt voin iloin mielin kertoa että minun yhteistyö Höjdmeterin kanssa jatkuu myös tämän kauden! Höjdmeter on ruotsalainen laskettelukauppa joka keskittyy eniten vapaalaskuun, löydätte heidän kotisivut täältä, menkää ihmeessä katsomaan!:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fick ett paket med posten idag som gjorde min måndag lite bättre!
Postissa tuli tänään kiva paketti joka paransi minun päivääni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA