Sjukstuga

imageimageIgår vaknade jag med lite småont i halsen.  Spenderade en stor del av dagen med min fina vän Erica och drack nästan lite för mycket te och åt goda glutenfria bullar.
På eftermiddagen började jag känna mig lite bättre och tänkte att det bara var en dålig känning på morgonen. 
Kvällen spenderades hemma hos Linus familj där vi blev bjuden på en god middag. Riktigt trevlig kväll!
Men sen inatt så kunde jag inte sova alls och förkylningen bara smög sig på mer och mer. Så här sitter jag nu och försöker trycka i mig så mycket c-vitamin som det bara går. Att vara sjuk är inget jag har tid med så nu är det bäst att denna förkylning springer iväg fortare än fortast. 
Hoppas ni mår bra därute och har hunnit ladda batterierna inför nästa vecka :)


Eilen kun heräsin minulla oli vähän flunssanen olo. Vietin päiväni ystäväni Erican kanssa, ja olo parantu päivän myötä. Illalla syötiin mukava illallinen Linuksen perheen kanssa.
Yöllä flunssa paheni ja tänään ei ole mikään huippu olo. Tänään olen yrittänyt saada syötyä paljon c-vitamiinia jotta tämä flunssa häviää mahdollisemman pikaisesti, sillä tämmöseen minulla ei ole aikaa! 
Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikonloppu ja että olette saanut kerättyä paljon energiaa tulevalle viikkolle :)