Fredag

DSC_1777
Igår lämnade jag Stockholm och flög upp till Hemavan/ Tärnaby. Jag hade en toppentid i Stockholm. Förutom möten och jobb hann jag träffa både Cessi och så min gudfar Till, vilket var så roligt.
Dock var det rätt skönt att lämna storstadsbullret, märker att jag kommit in i den delen av året där jag mest vill träna och njuta av natur och höst, och vänta på vintern, men några dagar i Stockholm var det absolut inget fel på!
Gårdagen spenderades i Rönäs, där Linus familj har en stuga och några av hans släktingar bor. Vi åkte även in till Tärnaby för att träna, ska kolla igenom några snabba bilder vi tog och kolla om det finns något skoj att visa er senare.
Idag har jag en hel del grejer som behövs fixas och så blir det träning i eftermiddag. Ikväll blir det yoga och så häng med vännerna, en rätt så lugn fredag  i Tärnaby.
Nu ska jag sluta babbla och så ska ni få njuta av några vackra bilder jag tog igår.

Eilen lensin takaisin Hemavan / Tärnabyyhyn. Vaikka oli kivaa Tukholmassa tuntui vielä paremmalta tulla takaisin tänne. Olen päässyt siihen vaiheeseen vuodesta milloin haluan eniten vaan treenata ja nauttia luonnosta ja samalla odottaa talvea.
Eilen kun kone laskeutui ajoin suoraan lentokentältä Rönäsin ja täällä olen sitten viettänyt aikaa. Ajettiin kylläkin Tärnabyyhyn illalla, jotta saatiin treeni tehtyä, sillä täällä ei ole kuntosalia missään.
Tänään minulla on hurjasti juttuja mitä pitää saada tehtyä ja iltapäivällä saa mennä treenaamaan! Illan vietän sitten ystävien kanssa. No nyt lopetan kirjoittamisen ja sen sijaan saatte nauttia vähän luonnonkuvista minkä otin eilen. Kuulemisiin!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA