Stockholm

Efter den grymma träningen igår, packade jag ihop mina grejer ( än en gång) och åkte ner till Stockholm. Jag stannar till torsdag och ska under dessa dagar hinna med en hel del.

Hyvän treenin jälkeen pakkasin tavaroitani ( jälleen kerran) ja lähdin Tukholmaan. Jään tänne torstaihin asti, ja näiden päivien aikona minulla on paljon ohjelmaa. 

DSC_1775
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Igår när jag kom fram åkte jag direkt till Kungsholmen där dessa två väntade på mig. Det var ett kärt återseende och en underbar middag som jag blev bjuden på.
Eilen kun pääsin Tukholmaan matkustin heti "Kungsholmeniin" ystäväni Linnean ja Danielin luokse. He tarjoisivat minulle hyvänmakuista lasagnea ja vietimme mukavan illan yhdessä. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har jag börjat dagen med ett viktigt och roligt möte, jag hoppas kunna berätta er goda nyheter inom några veckor! Därefter har jag försökt vara effektiv och få saker gjort, vilket kanske inte gått tokbra direkt hehe. Nu sitter jag på ett café i Stockholm och tänkte göra lite skoluppgifter. Försökte plugga hos Linnea och Daniel men kunde inte koncentrera mig så tänkte att det var  bättre och bege sig till en allmän plats vart man inte kan göra så mycket annat än läsa. Ikväll ska jag hänga med Linnea och senare blir det ett möte med mitt nya jobb ( berättar mer om detta nästa vecka).

Tänään päiväni alkoi tärkeällä kokouksella. Toivon että voin kertoa teille hyviä uutisia parin viikon kuluttua! Tällä hetkellä istun kahvilassa keskellä Tukholman keskustaa ja yritän saada vähän koulujuttuja tehtyä. Illan suunnitelmat ovat syödä päivällistä Linnean kanssa ja sitten minulla on kokous minun uuden työn kanssa ( kerron siitä lisää ensi viikolla ) .