SÅ stark

DSC_1774
Idag har jag så mycket att blogga om att jag inte vet hur jag ska dela upp det hela, haha! Nä men vi börjar med något riktigt viktigt, nämligen gårdagens träning. Ni vet ju att jag vilade en vecka, för att det var helt enkelt det min kropp behövde för att återhämta sig och bli pigg igen. Det var med ett stort glädjetjut ( skojar inte) som jag drog på mig träningskläderna och löpte till gymet.
Väl på gymet blev det ett pass som varit inplanerat sedan långt tillbaka. Ett pass som innehöll lite av varje, spänst ( min favorit), överkropp och på slutet svettiga intervaller. I min träningsdagbok beskrev jag intervallerna såhär: Underbart äckligt jobbiga intervaller. Ja ni kanske förstår och kan relatera, till hatkärleken jag känner för riktigt tuffa intervaller, jag vet att de gör mig sååå gott, men känslan under passet är ju inte direkt mysig, och det är ju så det ska vara. Det som jag tycker var allra viktigast under detta pass var att jag kände mig stark både mentalt och fysiskt. Det kändes som att inget kunde stoppa mig, världens bästa känsla att få känna sig så stark. Det känns bra att jag vågade ta beslutet att vila för att sedan kunna träna fullt igen, och att det funkade. Även detta visar bra tecken till hösten, det känns i hela kroppen som att den här säsongen kommer vara något utöver det vanliga, jag hoppas det stämmer :)

Tänään minulla on niin paljon kirjoittavaa etten tiedä mistä aloittaisin. No aloitetaanpa tärkeemmästä päästä, nimittäin eilisen treenistä. Teillä on jo tiedossa että lepäsin viikon, jotta kroppa sai palautua kunnolla.
Iloisin mielin juoksin kuntosalille ja tein treenin, mikä oli suuniteltu jo kauan sitten. Treenin sisältöön kuului: nopeusharjoituksia, voimaa ja lopuksi rankkoja intervalleja. Minulla oli niin vahva olo treenin aikana, henkisesti ja fyysisesti. Tuntui ettei mikään olisi voinut pysäyttää minut, paras fiilis maailmassa, tuntea ittseensä niin vahvaksi!
Minulla on semmonen fiilis että tästä kaudesta tulee jotain erikoista, toivotaan että olen oikeessa :)