Vänner, Yoga och solsken

 DSC_1753
Många sköna dagar här i lilla Tärnaby. Återhämtningen är tyvärr ännu inte helt hundra, men jag försöker lugna mig själv med att det inte ens gått en vecka sen jag tränade sist. Såklart är det riktigt jobbigt att bara gå och vänta på att få grönt ljus att börja köra igen, för det enda jag vill just nu är att få TRÄNA. Men som tidigare sagt, bättre att vara pigg och STARK när det verkligen gäller ( November och framåt) än att köra ut sig nu i September.
På tal om September, sjukt att det redan är höst. Igår när jag och Victoria var ute på en härlig prommis, fick vi dra på oss dunväst för att inte frysa. Tärnaby har för övrigt bjussat på solsken och blå himmel, så som ni kan se på bilderna.

Monta ihanaa päivää täällä Tärnabyyssä. Palautuminen ei ole vieläkään aivan kohdillaan, mikä harmittaa, mutta samalla yritän muistutella itteeni että ei ole vielä mennyt viikkoakaan siitä kun viimeksi treenasin. Niin kun ennen mainittu, on tärkeämpi olla pirteä ja vahva, sillon kun sitä oikeasti tarvii ( Marraskuusta eteenpäin) kun nyt syyskuussa.
Nyt kun sekin tuli maininettua, eikö ole hullua että on jo Syyskuu? Eilen kun kävimme kävelyllä ystäväni Victorian kanssa, jouduttiin laittaa lämpimästi päälle ettei tulisi kylmä.

DSC_1752DSC_1749

Snapchat--5054660288421265501
Eftersom jag har en hel del extra tid nu när jag inte kan träna, har jag kunnat lägga ner mer tid på studierna. Jag lär mig hela tiden nytt, och mycket av det jag läser kan jag använda mig av i min egna elitidrott.

Minulla on paljon ylimäärästä aikaa nyt kun en saa treenaa, mikä tarkoittaa että voin laittaa enemmän aikaa opintoihin. Opin koko ajan uutta, ja paljon siitä mitä luen, voin käyttää urheillussani. 

DSC_1756

Vi har fått in en underbar rutin med tjejerna som vi har kört nu i några veckor. Vi kör nämligen yoga, flera kvällar i veckan. Jag håller i "passen" och vi kör yin-yoga som är en lugnande yoga, alltså inget jobbigt alls. Väldigt bra kontrast till hård träning och skidåkning samtidigt som det är mysigt att göra något tillsammans med sina vänner och känna en härlig gemenskap. <3

Tyttöjen kanssa olemme saaneet ihanan rutiinin jonka teemme monta kertaa viikossa, nimittäin tehdään minun opastamaa yin-yogaa. Yin-yoga on rauhottava yooga joka on hyvä vastine kovaan treeniin ja alppihiihtoon, samalla kun se on ihanaa tehdä yhdessä ystävien kanssa <3. 

DSC_1758