Skogsdag

P1010019
Oj! Det blev en väldigt lång och härlig dag i skogen som avslutades med spelkväll med vännerna. Har rätt många bilder jag tänkte visa er men klockan är för mycket för att startad det projektet nu, bilder utlovas imorgon!
Imorgon kl. 8.30 har vi detta läsårs första morgonmöte med alla på skolan, ska bli kul att höra om nya förändringar och sånt. Nu ska jag krypa i säng, natinati :)

Oho! Pitkä ja ihana päivä tänään metsässä ja päivä loppui peliillalla ystävien kanssa. Minulla on aika paljon kuvia näyttää teille mutta kello on aivan liian paljon että aloittaisin sen projektin nyt joten huomenna on lupaan näyttää teille kuvia!
Huomenna aamulla 8.30 meillä on tämän lukuvuoden ensimmäinen aamukokous koululla, kiva saada kuulla uusista muutoksia. Nyt on aika mennä nukkumaan, öitä :)