Veckans plan

wpid-20140901_140811.jpg wpid-20140901_1408220.jpg
Dessa bilder är ett år gamla, men ungefär så här har det sett ut idag här i Tärnaby. Så vackert, nu har det dock kommit fram moln och börjat blåsa lite så sjöytan är brusig och inte sådär vackert spegelblank. Utsikten från min och Sandras lägenhet är rakt mot sjön, och bergen, värre utsikt kunde man ha, hehe.
Min plan för denna vecka ser ut såhär:
Vila fram till torsdag eller fredag, lite beroende på hur fort återhämtningen går. Nu gäller det att vara extra noga med "vanliga rutiner", äta rätt, lägga sig i tid, dricka mycket vatten osv. Efter det börjar jag träna fys, varannan dag träning, varannan dag lugnare träning eller vila. Går det bra så ökar vi på mängden och så rullar det på! Fram tills torsdag ska jag försöka plugga lite och njuta av några dagars ledighet. Ha en fin tisdag allihopa :)

Nämä kuvat ovat vuoden vanhat, mutta tänään on näyttänyt aivan samalta täällä Tärnabyyssä. Tämän viikon suunnitelma näyttää suunnilleen täältä:
Lepoa torstaihin asti ( tai perjantai) , riippuu vähän miten nopeasti palautuminen menee. Sitten aloitan hitaasti treenejen kanssa uudestaan, yksi treenipäivä, ja sitten lepopäivä jne. Jos kaikki toimii hyvin niin treenimäärää lisätään. Torstaihin asti tulen lukemaan paljon koulujuttuja ja nauttia vapaapäivistä. Hyvää tiistaita kaikille :)