Mina Favoritbålövningar - Halva och hela fällknivar

För väldigt länge sedan lovade jag att dela med mig av mina favoritbålövningar. Tiden har flugit fram och övningarna stannat kvar på datorn. Jag ber om ursäkt för detta och tänkte därmed publicera mina favorit bålövningar nummer 2 och 3. Orsaken varför jag publicerar dessa samtidigt är för att jag personligen tycker de fungerar bäst om man kombinerar dem som superset ( alltså kör dem rakt efter varandra utan vila). Dessa övningar är rätt vanliga men blir ofta bortglömda. Jag pratar om Halva fällknivar och Hela fällknivar!

Bålövningen halva fällknivar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Börja liggandes på rygg. Spänn bålen så att du hela tiden pressar svanken mot underlaget. Denna spänning ska du hålla under hela övningens gång, ryggen får aldrig bli i svankläge för då har du tappat stödet från dina inre magmuskler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bålövning hela fällknivar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vid frågor är det bara att kommentera :) Ps. Jag var väldigt trött i bålen när dessa bilder togs, eftersom jag precis avslutat ett pass, men jag hoppas bilderna funkar ändå.:)