Juvass dag 5

image

image

Såhär såg det ut när jag var ute på min morgonpromenad. Jag har som rutin att gå ut och gå och värma upp kroppen,  varje dag innan träning i backen, eller tävling såklart. Detta gör jag, både för att värma upp och väcka kroppen, men också för att känna efter hur kroppen känns för dagen.
Hur som helst, vädervis fick vi känna på det mesta,  regn, snö, lite dimma, lite sol och moln. Bara åska som fattades ;)
Idag fick jag till ett riktigt bra åk, så skön känsla och ett riktigt bra driv i svängen. Efter det vart jag så trött i benen. Pumpade på några åk till, men jag fick inte till samma åkning och fick tyvärr ge mig efter lunch.
I onsdags kände jag mig rätt pigg medan idag var lite tvärtom. Konstigt då vi hade vilodag igår.. Efter vi kom tillbaka från backen åkte vi iväg till gymet och rullade ut dagens trötthet ur benen,  resten av kvällen har jag fixat skidor och hängt med vännerna. Nu ska jag försöka varva ner, och gå och lägga mig i tid, för att kunna återhämta mig så mycket som möjligt inför morgondagen. Håller tummarna för att mina ben är med mig lite bättre imorgon!

Ennen jokaista rinnepäivää minulla on tapana käydä aamulenkillä. Lenkki auttaa kroppaani heräämään ja tunnen itseni paljon pirteämmäksi. Rinteessä oli taas säätä laidasta laitaan; vesi- ja lumisadetta, aurinkoa sekä vähän sumua. Ainoastaan ukkonen puuttui, hah. Laskin tänään yhden huippulaskun, josta jäi todella hyvä fiilis. Väsyin kuitenkin todella nopeasti tämän jälkeen, mutta jaksoin laskea vielä muutaman laskun, kunnes voimat loppuivat kokonaan. Vielä keskiviikkona minulla oli pirteä olo, mutta tänään olo oli ihan jotain muuta.. Outoa, sillä minulla oli lepopäivä eilen ja kroppa oli levännyt. Ilta meneekin suksienlaiton ja levon merkeissä.