Juvass Dag 3 och Dag 4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag 3 på lägret blev en hit. Vi kom överens med Lasse och mina tränare att jag skulle ta en till träningsdag så jag åkte upp till backen som vanligt med resten av gänget. Någon sol fick vi inte, lite regn med jämna mellanrum men sikten var som tur bra. Jag började köra friåkning, men kände efter en stund att jag inte fick så mycket ut av det eftersom det var så himla mjukt och sörjigt i backen. Istället bestämde jag mig, med samtycke av tränarna att börja köra bana. Jag tog det lugnt och körde en rätt kort bana och det gick så bra!
I vanliga fall brukar jag ha rätt svårt att komma in i åkningen efter det långa sommaruppehållet, speciellt banåkningen, men inte i år! Några åk var såklart lite harviga, men över hälften av åken kändes bra! Tränarna var supernöjda och jag kände en liten press lätta från axlarna. Märker att jag varit lite nervös över att jag skulle ha tappat allt som jag byggde upp i slutet av förra säsongen, men som tur var det inte så. Nu gäller det att fortsätta kriga på och bli bättre och bättre, då kommer vi har något riktigt bra pågång denna säsong! :)

Leirin kolmantena päivänä päätin siirtää lepopäivän päivää eteenpäin ja lähdin rinteeseen muun porukan kanssa. Sää ei ollut ihan kohillaan, satoi koko ajan mutta oli silti huippu treenata! Vapaalaskua ei pystynyt laskemaan, sillä oli niin pehmeeää eikä suskelle saanut yhtään vastetta. Joten muutin suunitelmaani ja laskin tänään ensimmäistä kertaa rataa tällä kaudella!!
Meni hyvin, sain heti tuntumasta kiinni ja fiilis oli huikea. Valmentajatkin olivat oikein tyytyväisiä laskuuni, tästä on hyvä jatkaa ja kehittyä vielä enemmän!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snapchat--8070355790232535300
Igår fyllde Helena 21 år, vilket vi firade med lite fika, vilket var väldigt mysigt. Båda tjejerna på bilden är nya vänner till mig och vi kommer redan väldigt bra överens. Jag tycker alltid det är lika kul att få lära känna nya människor, och dessa två tjejer vet hur man får mig att vika mig av skratt haha.
Idag har allihopa vilodag så vi sov länge, och så har vi tagit det ganska lugnt. Jag har fixat med lite viktiga grejer också och så har jag pluggat. Har tagit tag i mina studier pånytt så nu ska jag försöka få in en rutin att regelbundet läsa varje dag.

Eilen juhlittiin Helenan syntymäpäivää. Tänään meillä on vapaapäivä rinteestä. Olen tehnyt vähän koulujuttuja, mutta muuten olen ottanut aika rauhallisesti.
DSC_1693