En lite mindre glamourös dag

DSC_1694
Skillnaden mellan dag 1 och dag 2 här på Juvass visade sig vara stor. Från gårdagens solsken till regn och tjock dimma. Vi lät inte vädret stoppa oss utan tränade på som vanligt. Jag fortsatte enligt plan och körde friåkning. Min tanke är att köra lite till friåkning och så börja prova mig in i bana. Känns skönt att veta att jag är igång i tid i år och att det inte finns något att stressa över.


Jos vain miettii sääoloduhteita, ensimmäisen ja toisen päivän välillä oli aika iso ero. Huomisen aurinko muuttui sumuksi ja sateeksi. Emme silti antanut sään pilata treeniä vaan treenattiin ihan suunnitelman mukaan. Minä jatkoin vapareilla. Suunitelmassani on jatkaa vapareita vähän aikaa ja sitten mennä radalle hakemaan tuntumia. Tuntuu hyvältä tietää että olen tällä kaudella ajoissa liikkeillä eikä tarvitse ottaa stressiä. 


image

DSC_1698

Just nu hittar ni mig på gymmet. Jag försöker cykla bort mjölksyran från dessa två dagar. Morgondagen är lite osäker för min del, antingen blir det en till skiddag eller så vilar jag. Jag ska ha möte med Lasse ikvälll och så ser vi. Gäller att planera rätt så att jag orkar träna hela lägret till slut.

Tällä hetkellä löydätte minut kuntosalilla. Yritän saada pyöräilettyä pois laskupäivien maitohapot. Huominen on vähän epäselvä minun osalta, joka lasken vielä päivän, tai otan lepopäivän. Minulla on illalla kokous Lassen kanssa ja sillon selviää. Nyt kannattaa miettiä ja suunnitella tarkasti jotta jaksaa treenaa koko leirin loppuun asti.